Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contacțati

Despre noi

EMMAR Imobiliare este o agenție din Cluj-Napoca care activează cu succes pe piață începând din anul 2013. Prin calitatea serviciilor oferite, EMMAR Imobiliare și-a câștigat încrederea în mulți clienți chiar și de peste hotare, din țări precum Franța, Italia, Tunisia, Spania, Germania, Emiratele Arabe și altele, fiind astăzi o firmă importantă și respectată în Cluj-Napoca. Fie că doriți să cumpărați sau să închiriați un imobil, pe www.emmar-imobiliare.ro găsiți toate tipurile de imobile, de la construcții noi, case, terenuri, spații comerciale, industriale și de birouri.


Noi căutăm, tu alegi

Acordăm toată atenția fiecărui client prin servicii moderne, operative, cu facilitate de consultant, avocați, notari, intabulări, CF-uri, credite la bancă, etc. Succesul acestei firme se construiește pe spatele clienților, fiindcă doar cu ei poți construi o firmă de succes. Fiecare client care a trecut pragul firmei noastre nu doar că ne-a ramas client dar și prieten. Firma noastră a lucrat și în exclusivitate cu mulți constructori din Cluj, fiind o colaborare de succes de fiecare dată.

Echipa EMMAR Imobiliare vă mulțumește pentru că vizitați și apreciați acest site. Vă invităm să ne vizitați și la sediul agenției noastre situat la adresa: Strada Trifoiului nr. 16, Cluj-Napoca.